Khamis, 29 Disember 2011

Simple update untuk FINAL...

Add caption



UNLOCKING OUR POTENTIAL!!

GOOD LUCK TO ALL...


Jumaat, 23 Disember 2011

HATI mu HATI ku JUA

ASSALAMUALAIKUM  semua.....


Sesungguhnya hati kita sama, tetapi kandungannya berbeza...sakit bila disakiti dan dikhianat..tetapi cara kita berbeza. Bak kata pepatah: rambut sama hitam hati lain-lain


Khamis, 22 Disember 2011

Final exam lagi

 Salam semua, lama dah aku x update blog ni..hahaha
sekarang sibuk sangat dengan  final year project, jadi dengan ini aku mengambil kesempatan mengucapkan selamat ...jeng2...



ucapan ini ditujukan juga kepada adik2 junior dan kawan2yang terlibat...hehe..semoga semester ini lebih baik dari semester yang lalu...amiin...

kataRatu: All the best!!

Isnin, 5 Disember 2011

Teman sebilik




~ Assalamualaikum...<3 ~

Siapa pernah tengok cerita ni...?? mesti  ramai yang dah tengok kan, cerita yang agak menakutkan bagi saya ..hehe (penakut). cakap pasal roomate ni..macam-macam kes, termasuklah kisah dalam cerita The Roomate ni la kan...agak2lah kan..ada tak org mcm watak Rebecca ni??   eeeehh...TAKUT..jangan...


I bukan nak cerita pasal  si rebecca ni ,  tapi nak sentuh pasal Roomate ...hehe
biasanya yang ada roomate selain adik beradik ni, bila masuk asrama, kampus, rumah sewa dll.

Khamis, 1 Disember 2011

Cricket molting II -ADULT

 
Female :Few minutes after molting-have wings

Daisypath - Anniversary

Lilypie - First Birthday