Khamis, 7 Februari 2013

unknown flowers


Assalamualaikum 

siapa tahu bunga ni namanya apa??? aku nampak bunga ni di halaman depan rumah aku, cantik kan..mak aku yang tanam tapi tulah tidak ketahuan namanya, mau dikatakan bunga sembilan tapi bukan rasanya...hehe suka hati pula..Bunga ini mekar tepat jam 9.00am..ada banyak warna mcm gambar dibawa ni.Aku rasa aku dah fall in love (^_^) dengan bunga ni, mak aku ada koleksi warna merah, jingga, putih, ungu, kuning, merah jambu & ungu + putih. Gambar di bawa ni ja yang ada masa aku snap2, sebab kawan2 mak aku datang petik bunga ni...huhu xsempat....




sampai sini jak , nanti  dapat koleksi baru, aku ringan2 tangan ni update blog. (^_^)

Daisypath - Anniversary

Lilypie - First Birthday