Isnin, 6 Jun 2011

Praktikal Part 1

Assalamualaikum......

hehe...lama aku tinggal blog aku...WaaaHh...

sekarang ini aku tengah Praktikal dekat LGM (lembaga getah malaysia)...ceeeh...

tapi kerja duduk opis jak banyak....hehee..mula2 memang YAHOOOOO!!...tiada keja pun mau buat kan..online jak....

lama2....rasa BoSaN.....huhuk...sudah tu lgm block semua...facebook,syok.org, mediafire...semua lah...yang best2 semua kena block....website2 utk berita2 pun kena block....
kalau mau download2 tu...give up la awal2 buang masa jak try and error...

hmm memang ini yang dikatakan suasana kerja....Kena focus masa kerja..jangan lalai benda lain...hehe
(kantoi buka blog) hahaha....

sebenarnya ada juga kerja tapi ndak banyak bah...tolong PRA ambil sempel untuk makmal...buat expeRiment...hehe...

bah...sambung buat kerja dulu....kerja apa??? 
buat buku log ler.....hehe...

KataRatu: selamat praktikal kawan-kawan...hehe

Daisypath - Anniversary