Sabtu, 26 Januari 2013

knitting yarn~

Assalamualaikum...

hai semua, hehe akhirnya  jadi juga kaitan aku...suka2 ja...mula2 memang teruk la mcm gmbar pertama di bawa ni hohoho....memang sgt tidak kemas, ni baru ja asas... semakin lama bermain dengan jarum kait dan benang lama2 ok la....


cubaan pertama
 hai, jangan tengok bida, tapi susah tau buat ni, sakit jari jemari baru boleh nampak bentuk mcm tu (^_^) tengok yang dibawa pula....ni lepas belajar asas, buatlah bentuk ikut suka...hehe

cubaan keempat



 Inilah  bakul kecil yang aku buat, plan bukan mcm ni, angan2 mau buat benda lain, tapi bakul pula yang jadi, ini pun banyak kali try baru jadi bentuk bakul (^_^),  dulu tgk mak mengait ni mcm senang, bila cuba sendiri susah pula, kena banyak sabar baru la menjadi, kalau sekejap2 bosan, memanglah tidak jadi...
ah, comel ka juga bakul ni?? hahhahaha pinjam bunga hiasan mak bagi bakul aku ni nampak ceria sikit...pastu tangkap gambar, cakk!!


benda ni xtaw namanya apa...tapi comel kan...(^_^)
benda dlm gambar ni, adik pompuan aku yang buat saja bubuh sini buat tatapan semua hehehe
lagi pun 1st time tgk adik buat, rasa amazing pula, sakai bah pula, benda ni senang ja buat, aku sendiri tidak perna buat tapi masa tgk adik buat, mmg nampak senang, gulung2 benang atas acuan pastu gunting, dan ikat....nah siap la mcm atas tu.... (^_^) 


lepas siap buat benda ni rasa mau buat benda lain pula...hmmm


wassalam










Daisypath - Anniversary