Isnin, 2 Mei 2011

USIAKU MENINGKAT LAGI...hehe

SELAMAT HARI JADI...!!!

kepada diri sendiri hehe... umur aku sudah genap 22 tahun....xlama lagi grade..., kerja, kawin, jadi ibu, nenek,....dn setrusnya....

semoga allah mengabulkan smua impian aku..dan  memanjangkan umur mak aku yang bersusah payah lahirkan aku ketika 3 mei ini dan bapa aku yang bersusah payah besarkan aku sampai sekarang...Amin...amin..amin

banyak kenangan 03. mei bagi aku...hehe sejak di bangku sekolah lagi....setiap kali 3. mei..ramai kawan-kawan, keluarga dan cikgu2 wish hari jadi....


tu yang buat aku senyum jak spanjang hari... apa org terengganu ckp (senyum sokmo) hehe.....dulu banggalah sebab makin besar la katakan.....sekarang hehe...makin lama makin tua pula aku rasa....hehe

antara parti2 befday yang aku TIDAK BOLEH  LUPAKAN masa kat sekolah rendah, satu parti befday xle lupakan, masa tu... satu kelas buat kejutan, memang best la....ada kek, banyak hadiah....dapt telur sebijik....memang x dpt lupakan...BUSUK...seminggu baju bau telur...nasib baik telur tu grade A...hahaha...



selepas tu, masa kat PLKN, masa ni kawan-kawan sekelas masa kelas kenegaraan buat parti befday...hehehe...tetiba rindu kat diorang pulak....
 masa ni sambut befday ngan sorg member lagi, dia pulak lahir 4 mei.. ingat lagi nama dia SHALLY...hehe...


yang ketiga pulak masa kat universiti ni..., dari semester2 lalu, kawan selalu buat kejutan macam2...hehe
 yang xboleh menari ttba bole menari masa sambut befday member....LUCU plak...rindu sgt time2 ni...ada tu siap pakai costume lg...hahahahha...kenangan yang paling aku tidak boleh lupakan sampai bila-bila...

smpai la ke hari ini...HARI JADI YANG KE-22....
dah tua upanya aku ni...



ini lah orang2 bt aku terharu lebih2.....
pada minit pertama aku genap 22 tahun hehe..
yang bunga n kad merah tu dari someone yang special sangat...tq taw ,1st time dapat bunga masa befday....sayang u selalu..hehe

kad befday yang ada gambar hadiah tu dari kawan yang terbaik..DURRAH..hehe...mmmmwuahh
yang kad paling kretif tu pulak...dari roomate DILA...hehehe...hadiah berbalut tu pun dari DILA jg...tq banyak2 taw... hehe =)

terima kasih juga yg wish kat fb, handphone n yg wish face to face......

TERIMA KASIH   semua.......love u all....mmmmwuahhh.....

goodnite...n assalmualaikum...masa utk mimpi best2 =))

Daisypath - Anniversary